Prøv gratis klik her 

 
Svineblog      Handelsrådgivning      Kontakt Agrocom.dk

Innovation      Driftsfællesskaber      Driftsledelse      Rekruttertering

Tilmelding
Forside
Landmandspriser
Analyser
Uge resumé
Svineblog
Login
 

 
Dagens Update
 
Dagens Update leverer markedsnyheder, markedskommentarer, børspriser, engrospriser, landmandspriser, grafer, grundlæggende analyser, tekniske analyser og forventninger til priserne.

Dagens Update giver et grundigt indblik i de markeder, der har indflydelse på landbrugets indtjening og du bliver klædt på til at agere i de efterhånden meget turbulente agromarkeder.


Dagens Update bliver sendt på mail mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften hurtigst muligt efter lukket
id på børserne i Europa og USA og henvender sig således til dem, der ønsker at følge udviklingen tæt. De daglige updates bliver lagt op løbende hen over dagen.

Dagens Update henvender sig til landmænd og virksomheder omkring landbruget, som træffer sine beslutninger selv, men som gerne vil have en grundig markedsindsigt som fundament i beslutningsprocessen.


  Online børspriser


Dagens Update giver også adgang til online priser fra de agrorelaterede børser verden over
 
 
Adgang til Dagens Update, hvor første måned er en gratis prøvemåned klik her 
 
 
 
 
Handelsmanager
 
Et årligt strategimøde, hvor budgetpriserne for det kommende år fastsættes og hvor der aftales en overordnet handelsstrategi på bedriften, der tager hensyn til plads, likviditet, risikovillighed og så videre på den enkelte bedrift.

Operationelle handleplaner på bedriftsniveau med udgangspunkt i den aftalte handelsstrategi på bedriften og den aktuelle markedsudvikling.

Handelsalarmer, hvor agrocom.dk kontakter klienten, når der skal ageres i forhold til den aftalte strategi og de operationelle handleplaner på bedriften. Efterfølgende går klienten i markedet og vender tilbage til agrocom.dk for en dialog om de indkomne handelstilbud samt for en endelig beslutning om den konkrete handel.

En ugentlig markedsopdatering der giver et kort indblik i, hvad der rører sig lige nu samt en ugentlig opdatering af de operationelle handleplaner.  


Et ugentlig opdateret succesbarometer der viser de konkrete gjorte og ugjorte handler på bedriften i forhold til den aftalte strategi, den aktuelle markedspris og den fastlagte budgetpris.

Fri "Hotline" på mail, sms og telefon.


Handelsmanageren henvender sig til landmænd og virksomheder omkring landbruget, som på den ene side ønsker at sikre sig, at der bliver handlet, når der skal handles, men som på den anden side har en travl hverdag, der i perioder gør det vanskeligt at følge markedet tæt hver eneste dag.

N.B. Handelsmanageren tilbyder udelukkende strategier om fysiske handler. Skal der indgå finansielle instrumenter, som for eksempel futures og optioner i strategierne og handleplanerne, kræver det en risikostyringsaftale, der er designet til den aktuelle bedrift.
 
Ønsker du et uforpligtende møde omkring mulighederne i "Handelsmanageren" på din bedrift klik her 
 
 
 
 
Risikostyringsaftale
 
Indholdet i en risikostyringsaftale designes/udvikles med udgangspunkt i den enkelte virksomhed/bedrift og der kan således ikke stilles en standard op for, hvad en risikostyringsaftale indeholder.

Risikostyringsaftalen henvender sig til bedrifter/virksomheder, som ønsker altid at have en strategi i forhold til markedet og som ser optioner og futures som et godt redskab i en proffessionel risikostyringsstrategi.

 
 
Ønsker du et uforpligtende møde omkring mulighederne i "Risikostyringsaftale" på din bedrift klik her 
 
 
 
Uge Resumé
 
Uge Resumét leverer en kort markedskommentar til udviklingen på soja- og hvedebørserne, på svinekødsmarkedet samt på de finansille markeder.

Uge Resumét giver et hurtigt indblik i de markeder, der har størst indflydelse på landbrugets indtjæningsevne.

Uge Resumét udkommer sidst på ugen og henvender sig til dem, der gerne vil kende til "overskrifterne" i markederne, men som ikke bruger tid på at sætte sig dybere ind i de grundlæggende forhold.

Uge Resumét leverer samtidig en teknisk analyse af hvedeprisudviklingen på NYSE Liffe i Paris og af sojaprisudviklingen på CBOT i Chicago.


Se et eksempel på Uge Resumét klik her
 
Adgang til Uge Resumét hvor første måned er en gratis prøvemåned klik her 
 
 
 
 
Foredrag
 
agrocom.dk´s ejer og direktør Palle Jakobsen har holdt flere hundrede foredrag igennem tiden og er således en rutineret indlægsholder.

Overskrifterne for indlæggene er naturligvis markedsrelaterede emner, som for eksempel hvad man kan vente sig af prisudviklingen på kort og lidt længere sigt.

Palle Jakobsen holder imidlertid også indlæg om, hvordan man anvender risikostyring som et værn imod de store prisudsving på råvaremarkederne med mere.

Endelig holder Palle Jakobsen ofte indlæg over emner, der tager udgangspunkt i værternes ønsker og behov. For eksempel har Palle Jakobsen ikke blot holdt indlæg for landmænd, men også for fødevarevirksomheder, kartoffelmelsproducenter, minkskindsproducenter, medarbejdere i den finansielle sektor, maskinhandlere og så videre.

 
 
Vil man tale mere om muligheden for at få Palle Jakobsen til at holde et indlæg, kan man kontakte agrocom.dk på telefon 87 25 84 40 eller på mail com@agrocom.dk